Garantien er alltid i overensstemmelse med gjeldende lover. Vårt ansvar er begrenset til reparasjoner eller erstatning av leverte varer.
Garantireparasjoner utføres gratis når varen returneres vårt lager fraktfritt.
 

Våre og våre underleverandørers forpliktelser bortfaller hvis det påviselig er foretatt inngrep i varen, eller hvis kunden ikke har betalt varen eller oppfyller sine forpliktelser, eller hvis feilen skyldes ukyndig bruk eller unormale bruksbetingelser.
Normalgaranti er 1 år mot produksjons- og komponentfeil.
 

Ovennevnte garantier er mot produksjons- og komponentfeil.
 

I forbrukerkjøp er fristen for å reklamere 2 år. Når produktet, eller deler av den, ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere 5 år.
Produktene er ofte teknisk kompliserte oppbygget, og det er derfor viktig at forbrukerkjøperen og installatøren/forhandlere nøye følger bruksanvisningen. Mekaniske og elektriske komponenter i produktet slites ved bruk. Det må derfor påregnes reparasjoner og utskiftning av komponenter innenfor kjøpslovens reklamasjonstid. Dette må regnes som vedlikehold av produktene. Slikt vedlikehold gir ikke grunnlag for å rette mangelkrav mot forhandler eller leverandør, og må bekostes av kjøper.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.